Θεσσαλονίκη Πρόγνωση καιρού

ΝΕΚΡΟΣ ΚΑΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ ΑΠΟ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΣΤΑ Κ.ΠΑΤΗΣΙΑ...


Νεκρός έπεσε άγνωστος από έκρηξη βόμβας στα Κάτω Πατήσια, ενώ σύμφωνα με τι πρώτες πληροφορίες υπάρχουν και τραυματίες.



Όλα συνέβησαν στις 22.45 το βράδυ της Κυριακής (28/03) , όταν στη συμβολή των οδών Ιακωβάτων 63 και Πολίτη 10, στο κτίριο δημόσιας διοίκησης όπου στεγάζεται το Ινστιτούτο Διαρκούς Επιμόρφωσης, ακούστηκε ένας εκκωφαντικός θόρυβος.

Αμέσως στο σημείο έφθασαν άντρες της αστυνομίας και διαπίστωσαν ότι ένας άντρας ήταν νεκρός. Σύμφωνα πάντα με τις πρώτες πληροφορίες το θέαμα ήταν φρικτό καθώς ο νεκρός ήταν διαμελισμένος στα σκαλοπάτια του κτιρίου.

Όμως υπήρξαν και τραυματίες. Ένα κοριτσάκι αραβικής καταγωγής και η μητέρα του που για κακή τους τύχη ηταν διερχόμενοι την ώρα της έκρηξης. Το κοριτσάκι και η μητέρα του η οποία αντιμετώπιζε προβλήματα στην ακοή, μεταφέρθηκαν άμεσα με ασθενοφόρο σε νοσοκομείο.
Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες το κοριτσάκι που είναι δέκα ετών και αφγανικής καταγωγής, είναι σοβαρά τραυματισμένο στο Παίδων Αγλαία Κυριακού, ενώ η 45χρονη μητέρα που είναι πιο ελαφρία τρυαματισμένη, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Ερυθρός Σταυρός.

Δεν υπήρξε προειδοποιητικό τηλεφώνημα για έκρηξη και πιθανόν σημειώθηκε πριν ολοκληρωθεί η διαδικασία τοποθέτησης της βόμβας. Οι λεπτομέρειες θα διευκρινιστούν αφού ολοκληρωθεί η αστυνομική έρευνα, ενώ η περιοχή είναι αποκλεισμένη σε μεγάλη αχτίνα και γίνεται αυτοψία από αξιωματικούς της αντιτρομοκρατικής και πυροτεχνουργούς.


Αυτή τη στιγμή έχει αποκλειστεί η περιοχή, ενώ έχει φθάσει και κλιμάκιο της Αντιτρομοκρατικής που θα ερευνήσει όλα τα ενδεχόμενα. Αργα το βράδυ της Κυριακής (28/03) ο αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ Λευτέρης Οικονομού επισκέφθηκε το νοσοκομείο Παίδων, για να ενημερωθεί από τους γιατρούς, για την κατάσταση της υγείας της 10χρονης.




0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Recent Posts Widget

Αναγνώστες