Θεσσαλονίκη Πρόγνωση καιρού

ΑΝΑΤΡΙΧΙΛΑ!!!ΔΕΝ ΞΑΝΑΓΙΝΕ!!!ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ,ΤΕΛΕΙΟ!!!!

Ανατριχίλα! Μόνο αυτή η λέξη μπορεί να περιγράψει τα συναισθήματα όσων είδαν αυτό το εκπληκτικό coreo που δημιούργησε η Θύρα 7 στο γήπεδο Καραϊσκάκη στο παιχνίδι με τον Μπορντό. Χωρίς καμία δόση υπερβολής τέτοιο πράγμα δεν έχει ξαναγίνει ποτέ στην Ελλάδα. Πρόκειται για το μεγαλύτερο coreo που δημιουργήθηκε ποτέ στην πατρίδα μας. Μαθήματα κερκίδας παρέδωσε η Θύρα 7 και όλος ο κόσμος του Ολυμπιακού με όσα δημιούργησαν στις κερκίδες του φαληρικού γηπέδου. Πραγματικά ήταν εντυπωσιακό.

Από την αρχή του πετάλου της Θύρας 7 έως το τέλος του άλλου είχε απλωθεί ένα τεράστιο πανό που έγραφε "Θρύλε των γηπέδων Ολυμπιακέ, δαφνοστεφανωμένε, μεγάλε και τρανέ. Έχεις δύναμή σου, Ολυμπιακέ. Τον πύρινό σου κόσμο, που δε λυγά ποτέ". Τα τρία τέταρτα των εξεδρών του Καραϊσκάκη είχαν καλυφθεί από αυτό το μοναδικό πανό. Όταν οι δύο ομάδες βγήκαν στον αγωνιστικό χώρο στο πέταλο της Θύρας 7 είχαν δημιουργηθεί ένας οπαδός που κρατούσε μία ντουντούκα και κοιτούσε προς την κεντρική εξέδρα που είναι απέναντι από τα δημοσιογραφικά και στην οποία αναγραφόταν "ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ", ενώ στο απέναντι πέταλο ένας οπαδός με τις γροθιές υψωμένες.

Ένα coreo που όμοιο του δεν έχει γίνει στην Ελλάδα και είναι από τα κορυφαία της Ευρώπης. Και εδώ δεν μιλάμε να καλύψεις όλο το γήπεδο με χαρτόνια και απλά να κάνεις σχηματισμούς χρωμάτων, αλλά μιλάμε για τρία διαφορετικά σχέδια σε τρία διαφορετικά σημεία. Πραγματικά συγκλονιστικός ο κόσμος του Ολυμπιακού που παρέδωσε μαθήματα κερκίδας. Πέρα από το εντυπωσιακό coreo οι οπαδοί του Θρύλου έδειξαν την ωριμότητα τους. Στήριξαν την ομάδα σε όλη την διάρκεια του ματς και η ένταση της φωνής δεν έπεσε ποτέ. Συγκλονιστικές ήταν και οι στιγμές στο φινάλε του ματς και μετά την σφαγή από τον Άγγλο. Ο κόσμος αποθέωσε την ομάδα, αναγνώρισε την προσπάθεια της και χειροκρότησε τους παίκτες.

Αυτά κύριε Πλατινί τα βλέπετε ή κοιτάτε αν τα σκαλιά έχουν κόσμο; Κι ας μας πει τέλος πάντων και κάποιος από την ΟΥΕΦΑ αν από τις ομάδες που παίζουν στο Τσάμπιονς Λιγκ έχει άλλη τέτοιο κόσμο. Αυτός ο λαός κύριε Πλατινί που τον έχετε στην μαύρη λίστα είναι ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ. Είτε σας αρέσει, είτε όχι κύριοι της ΟΥΕΦΑ.





0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Recent Posts Widget

Αναγνώστες