Θεσσαλονίκη Πρόγνωση καιρού

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΗΣ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗΣ Ο ΓΚΕΡΑΡΝΤ


Ο Ευγένιος Γκέραντ είναι από το απόγευμα της Τετάρτης ο αντικαταστάτης του Δημήτρη Σπανού στον πάγκο της Παναχαϊκής...
Ο μεγαλομέτοχος των «κοκκινόμαυρων» Αλέξης Κούγιας και ο 70χρονος προπονητής συμφώνησαν σε όλα και ο κ. Γκέραρντ αναλαμβάνει την ομάδα τουλάχιστον μέχρι το τέλος της περιόδου.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναχαϊκή:

"Η ΠΑΕ Παναχαϊκή ανακοινώνει πως νέος προπονητής της ποδοσφαιρικής ομάδας αναλαμβάνει ο κ. Ευγένιος Γκέραρντ. Ο κ. Γκέραρντ συναντήθηκε με τον πρόεδρο της ΠΑΕ Παναχαϊκή κ. Αλέξη Κούγια στην Πάτρα, και συμφώνησαν για την ανάληψη των προπονητικών του καθηκόντων μέχρι το καλοκαίρι ενώ, υπάρχει ρήτρα συμφωνίας, εφόσον η ομάδα ανέβει στην Β’ Εθνική και για την επομένη σεζόν. Τον όρο τον έθεσε ο κ. Γκέραρντ και ο Αλέξης Κούγιας, δεν είχε αντίρρηση να παραμείνει και εφόσον η ομάδα δεν ανέβει στην Β' Εθνική. Ο κ. Γκέραρντ αναλαμβάνει εν λευκώ τόσο την πρώτη ομάδα όσο και τις ακαδημίες.

Η πρώτη προπόνηση θα γίνει αύριο (σ.σ. Τετάρτη) ενώ η παρουσίαση του κ. Γκέραρντ θα γίνει την Πέμπτη στις 5 το απόγευμα, στην αίθουσα Τύπου στο γήπεδο της Αγυιάς. Συνεργάτες του κ. Γκέραρντ παραμένει ο κ. Ν. Παολίνος, τεχνικός τερματοφυλάκων ο κ. Β. Καράτσης και γυμναστής ο κ. Μ. Παρασκευόπουλος".

O Ευγένιος Γκέραρντ γεννήθηκε στο Μπρούνσουμ της Ολλανδίας στις 27 Μαΐου του 1940 και φοίτησε στη σχολή προπονητών της Κολονίας, ενώ έχει και δίπλωμα Ψυχολογίας.

Ως ποδοσφαιριστής αγωνίστηκε στην Ολλανδική Φορτούνα Σίταρντ. Σταμάτησε το ποδόσφαιρο σε ηλικία 32 ετών. Το 1974 ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της Ρόντα και στον πάγκο της παρέμεινε επί 11 χρόνια. Από το 1985, οπότε και ήρθε στην Ελλάδα, ως το 2000 ήταν προπονητής του ΟΦΗ.

Με την ομάδα της Κρήτης κατέκτησε το Κύπελλο Ελλάδας το 1987. Το 2000 ανέλαβε τεχνικός σύμβουλος στην ΑΕΚ και το 2001 πήγε στην Κύπρο και στον ΑΠΟΕΛ. Το 2002 ανέλαβε τον Ηρακλή.



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Recent Posts Widget

Αναγνώστες