Θεσσαλονίκη Πρόγνωση καιρού

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΤΟΥ ΠΕΛΕ ΣΤΟΝ ΜΑΡΑΝΤΟΝΑ


Ο πάλαι ποτέ αντίπαλος του Μαραντόνα και το "μαύρο διαμάντι" του βραζιλιάνικου ποδοσφαίρου Πέλε έδειξε την αλληλεγγύη του προς τον "Πίμπε Ντ'Όρο".
Κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου στο Μεξικό δήλωσε πως δεν είναι δική του η ευθύνη για το γεγονός ότι η Αργεντινή κινδύνεψε να μείνει εκτός Μουντιάλ για πρώτη φορά μετά το 1970 αλλά των ιθυνόντων της αργεντινικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας...

"Ο Μαραντόνα δεν έχει ευθύνες για τις δυσκολίες που συνάντησε η αλμπισελέστε στην προκριματική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Αυτή είναι η πρώτη του φορά ως προπονητής, οι ευθύνες είναι του προέδρου Γκροντόνα και των άλλων παραγόντων της ομοσπονδίας που τον τοποθέτησαν σε αυτό το πόστο, χωρίς να σκεφτούν ότι δεν διαθέτει εμπειρία", τόνισε ο Πελέ, για τον οποίο η Αργεντινή συγκαταλέγεται μέσα στα φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου στα γήπεδα της Νοτίου Αφρικής.

"Η Αργεντινή είναι ένα από τα μεγάλα φαβορί, μαζί με την Ισπανία που είναι πρωταθλήτρια Ευρώπης και τη Βραζιλία που έχει μία μεγάλη ομάδα. Οι μπιανκοσελέστι έχουν πάντα μεγάλους παίκτες και μία καλή παράδοση, αξίζουν σεβασμό.

Επιπλέον υπάρχουν Αγγλία και Ιταλία, άλλες μεγάλες ευρωπαϊκές δυνάμεις που όταν φτάνουν σε τελική φάση Μουντιάλ είναι πάντα έτοιμες και μπορούν να εκπλήξουν τους πάντες".


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Recent Posts Widget

Αναγνώστες