Θεσσαλονίκη Πρόγνωση καιρού

ΑΝΕΛΑΒΕ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ Η "ΛΑΙΚΗ ΘΕΛΗΣΗ"


Η τρομοκρατική οργάνωση «Λαϊκή Θέληση» ανέλαβε με προκήρυξή της, την οποία απέστειλε στην εβδομαδιαία εφημερίδα «Το Ποντίκι», την ευθύνη για την τοποθέτηση δύο εκρηκτικών μηχανισμών σε εκλογικό κέντρο του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη στο Περιστέρι την προηγούμενη εβδομάδα...


Ο συντάκτης της προκήρυξης στρέφεται εναντίον του υπουργού Προστασίας του Πολίτη για την αγορά του C4I πριν από τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Οι μηχανισμοί, υπενθυμίζεται, είχαν εντοπιστεί το βράδυ της περασμένης Τετάρτης (17/2), εξουδετερώθηκαν με ελεγχόμενη έκρηξη από πυροτεχνουργούς, ωστόσο για την τοποθέτησή τους δεν είχε προηγηθεί κάποιο προειδοποιητικό τηλεφώνημα. Το μηχανισμό είχε δει περαστικός, ο οποίος ενημέρωσε την αστυνομία για την ύπαρξη κάποιου ύποπτου αντικειμένου.

Το Τμήμα Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών της αστυνομίας προκάλεσε ελεγχόμενη έκρηξη μεσαίας ισχύος, κατά την οποία δεν υπήρξε κάποιος τραυματισμός, όμως προκλήθηκαν υλικές ζημιές τόσο στο εσωτερικό του κτηρίου όσο και σε παρακείμενα καταστήματα.

Η ανάληψη ευθύνης από τη «Λαϊκή Θέληση» δεν πρέπει να αποτέλεσε έκπληξη για τις αρχές, αφού η συνδεσμολογία του μηχανισμού (υπήρχε κινητό τηλέφωνο) σε αυτό το συμπέρασμα οδηγούσε.

Ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, ο οποίος ήταν καλεσμένος στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της τηλεόρασης του ΑΝΤ1 το βράδυ της Τρίτης, ερωτηθείς για την αποστολή της προκήρυξης στην εφημερίδα, αρνήθηκε να προβεί σε οποιοδήποτε σχόλιο.



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Recent Posts Widget

Αναγνώστες