Θεσσαλονίκη Πρόγνωση καιρού

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΗΜΕΡΑ...


Βροχές και καταιγίδες αναμένονται στα δυτικά, τα βόρεια και τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου την Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου.



Στη Θράκη αναμένονται νεφώσεις με τοπικές βροχές. Στη Μακεδονία νεφώσεις με τοπικές βροχές αρχικά στα δυτικά και βαθμιαία και στα υπόλοιπα τμήματα. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι ασθενείς αργότερα βόρειοι 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 02 έως 16 βαθμούς Κελσίου.
Στα νησιά του Ιονίου, την Ηπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο θα σημειωθούν νεφώσεις με τοπικές βροχές και αργότερα σποραδικές καταιγίδες κυρίως στις βορειότερες περιοχές. Εξασθένηση των φαινομένων το βράδυ. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ και στα νότια τοπικά 6 μποφόρ αργότερα δυτικοί βορειοδυτικοί. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 07 έως 16 βαθμούς Κελσίου. Στην ήπειρο η μέγιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο θα αναπτυχθούν νεφώσεις με τοπικές βροχές κυρίως το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ και στα ανατολικά τοπικά 6 αργότερα δυτικοί βορειοδυτικοί. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 09 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη θα υπάρξουν λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν. Τοπικές βροχές το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ αργότερα δυτικοί νοτιοδυτικοί. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα αναμένονται νεφώσεις με τοπικές βροχές. Το απόγευμα τα φαινόμενα θα ενταθούν και θα σημειωθούν και σποραδικές καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική θα σημειωθούν λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν με πρόσκαιρες τοπικές βροχές κυρίως το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοανατολικοί 4 με 5 μποφόρ αργότερα δυτικοί βορειοδυτικοί. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 08 έως 14 βαθμούς Κελσίου.



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Recent Posts Widget

Αναγνώστες