Θεσσαλονίκη Πρόγνωση καιρού

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΖΗΣΗ ΒΡΥΖΑ


«Προσγειωμένος» στην πραγματικότητα, παρά τη μεγάλη νίκη επί του Παναθηναϊκού και τη μείωση της διαφοράς στους δύο βαθμούς από τους Πράσινους, εμφανίστηκε σε συνέντευξη που παραχώρησε σε ραδιοφωνικό σταθμό ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ζήσης Βρύζας. Ο ισχυρός άνδρας της ομάδας τόνισε: «Κοιτάμε παιχνίδι με παιχνίδι και αν στο τέλος πάρουμε ένα τόσο μεγάλο δώρο, δεν θα πούμε "όχι"», τόνισε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε: «Είναι επικίνδυνο να μιλάμε για πρωτάθλημα»! ...

Για την επόμενη μέρα στον ΠΑΟΚ: «Θέλουμε να σταθεροποιηθούμε σε πορεία πρωταθλητισμού. Να κερδίσουμε τον σεβασμό από όλες τις ομάδες. Σίγουρα οι στόχοι είναι πολύ υψηλοί, αλλά χρειάζεται ρεαλισμός και να ξέρουμε τι μπορούμε να πετύχουμε. Τη δεδομένη χρονική στιγμή φτάνουμε κοντά στο καλύτερο που μπορούμε».

Για τη μάχη του τίτλου: «Είναι επικίνδυνο να λέμε ότι θα πάρουμε πρωτάθλημα. Μας ενδιαφέρει παιχνίδι με παιχνίδι και να διαχειριζόμαστε σωστά μέρα με τη μέρα. Αν στο τέλος πάρουμε ένα τόσο μεγάλο δώρο, δεν θα πούμε "όχι"».

Για τις δυσκολίες στον ΠΑΟΚ: «Κάνουμε αγώνα για να αλλάξουμε νοοτροπίες και συμπεριφορές χρόνων και είναι το πιο δύσκολο κομμάτι. Έχουμε κάνει πάρα πολλά θετικά βήματα και αυτό φαίνεται και από τη συμπεριφορά του κόσμου. Όλοι ξέρουμε πως βρισκόμαστε σε περίοδο κρίσης. Η ομάδα είναι μια εταιρεία, άσχετα αν όσοι διοικούν την βλέπουν με συναίσθημα, αλλά παραμένει εταιρεία και κινείται με τους νόμους της αγοράς. Όταν αργούν να σε πληρώσουν, αργείς και εσύ. Αλλά μπορώ να πω πως είμαστε από τις καλύτερες ομάδες στην Ελλάδα σε αυτόν τον τομέα. Άλλο να μένεις πέντε μήνες απλήρωτος και άλλο να περνάει ένας μήνες. Θα έλεγα πως έχουμε καλομάθει του παίκτες του ΠΑΟΚ».

Για τη δουλειά που γίνεται στον ΠΑΟΚ στα διοικητικά: «Είναι συνδυασμός πραγμάτων. Είναι η βαρύτητα της φανέλας και η δυναμική της ομάδας που είναι τεράστια. Το δικό μας ταβάνι βρίσκεται πολύ ψηλά και έχουμε στόχο να φτάσουμε εκεί. Το γκρουπ ανθρώπων που διαχειρίζεται την ομάδα έχει δείξει, μέσα από τα αποτελέσματα, πως αυτό που κάνει είναι το ταξίδι, η καθημερινή προσπάθεια και η κάθε μικρή λεπτομέρεια που προσέχουμε για να λύνουμε τα προβλήματα. Όταν πας το βράδυ στο σπίτι σου ή όταν τελειώνει χρονιά, πρέπει να έχεις τη συνείδησή σου ήσυχη ότι έκανες το καλύτερο που μπορούσες. Έχουμε να διαχειριστούμε 30 προσωπικότητες και άλλα διάφορα πράγματα που συμβαίνουν γύρω από την ομάδα. Το σημαντικό είναι να είσαι "ζωντανός", να προσπαθείς».

Για τους οιωνούς που δείχνουν τίτλο όπως το 1985: «Δικαίωμα στο όνειρο έχουμε όλοι. Και τις αναμνήσεις όλοι τις έχουμε. Να αφήσουμε τον χρόνο να δούμε τι θα γίνει...»

Για το ποσοστό κατάκτησης του τίτλου: «Δεν θέλω να μιλήσω για πιθανότητες. Όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα και πιστεύω πως και οι τρεις ομάδες που βρίσκονται ψηλά θα έχουν απώλειες. Όποιος έχει σταθερότητα και πάρει τους περισσότερους βαθμούς θα κατακτήσει το πρωτάθλημα».



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Recent Posts Widget

Αναγνώστες