Θεσσαλονίκη Πρόγνωση καιρού

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΕ Η ΝΕΑ SAUBER...


Στη Βαλένθια, η Sauber παρουσίασε το νέο της μονοθέσιό της C29, καθώς και τους νέους της πιλότους Καμούι Κομπαγιάσι και Πέδρο ντε λα Ρόσα.


Ο ιδιοκτήτης της ομάδας, Πίτερ Ζάομπερ, κατά τη διάρκεια των αποκαλυπτηρίων δήλωσε ότι δεν ανησυχεί για την έλλειψη βασικού σπόνσορα. Η Sauber, από την περσινή χρονιά αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα, όταν η BMW είχε ανακοινώσει ότι δεν θα συνεχίσει τη συνεργασία. Μάλιστα, η Sauber εξασφάλισε τη συμμετοχή της στο φετινό πρωτάθλημα την τελευταία στιγμή όταν ο Πίτερ Ζάομπερ απόκτησε και πάλι την ομάδα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ζάομπερ:

"Ελπίζω να δούμε περισσότερους χορηγούς- είμαι βέβαιος ότι θα δούμε περισσότερους όταν θα αρχίσουμε να αγωνιζόμαστε. Δεν είχαμε αρκετό χρόνο να ψάχνουμε για χορηγούς. Ξεκινήσαμε στενά τα Χριστούγεννα. Ήταν μια αρκετά δύσκολη στιγμή να βρεις χορηγούς, ειδικά μεγάλους χορηγούς.

Παρόλα αυτά η χρονιά είναι εξασφαλισμένη, όπωε επιβεβαιώνει ο ηγέτης της Sauber: Η χρονιά είναι οικονομικά εξασφαμισμένη, αλλά φυσικά πρέπει να ψάξουμε πάρα πολύ για νέους σπόνσορες- όχι μόνο για το 2010, αλλά για το 2011 και παραπέρα. Τερματίσαμε στην 6η θέση τη χρονιά που πέρασε και τώρα έχουμε μειώσει το μπάτζετ πολύ. Έχουμε μειώσει το προσωπικό στα 260 άτομα και ο στόχος μας είναι να μείνουμε στο ίδιο επίπεδο. Είμαστε στο επίπεδο που πρέπει να είμαστε στο μέλλον".

Ενώ, και ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας, Γουίλι Ραμπφ φαίνεται να έχει συνειδητοποιήσει ότι δε θα έχει και τα απαραίτητα χρήματα για να παρουσιάσει θεαματική πρόοδο στο νέο μονοθέσιο C29.

"Είμαστε περιορισμένοι στο μπάτζετ, αλλά θα έχουμε κάνει μια βελτίωση μέχρι το Μπαχρέιν".

Ο Πέδρο Ντε λα Ρόσα παρουσιάστηκε ιδιαίτερα χαρούμενος κατά την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση.

"Μπορώ ξανά να αισθανθώ πιλότος. Μου έχει λείψει ο ανταγωνισμός ενός αγώνα, ωστόσο, έχω αποκτήσει γνώση για τα τεχνολογικά θέματα και μπορώ να βοηθήσω την ομάδα μου", είπε χαρακτηριστικά ο Ισπανός πιλότος.

Ο Καμούι Κομπαγιάσι, ο οποίος κέρδισε τη θέση του στη Sauber από τα δύο τελευταία περσινά grand prix θέλει να ευχαριστήσει τον Ζάομπερ για ην ευκαιρία που του έδωσε μέσα από την απόδοσή του στην πίστα.



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Recent Posts Widget

Αναγνώστες