Θεσσαλονίκη Πρόγνωση καιρού

ΣΚΑΝΔΑΛΟ-ΣΟΚ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΖΩΝ ΤΕΡΙ....ΕΙΧΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΣΥΝΤΡΟΦΟ ΣΥΜΠΑΙΚΤΗ ΤΟΥ!!!!!


Σοκ στην ποδοσφαιρική Αγγλία έχει προκαλέσει εδώ και λίγες ώρες η αποκάλυψη πως ο Τζον Τέρι διατηρούσε εξωσυζυγική σχέση με το μοντέλο και ηθοποιό Βανέσα Περονσέλ, που μέχρι τον περασμένο Δεκέμβριο ήταν η σύντροφος του -πρώην συμπαίκτη του Τέρι στην Τσέλσι- Γουέιν Μπριτζ.


Ο αρχηγός της Τσέλσι είχε πετύχει την περασμένη Παρασκευή μέσω δικαστηρίου να εμποδίσει τη δημοσιοποίηση της σχέσης, την ώρα που οι εκδότες των εφημερίδων "Sun" και "News of the World" ήταν έτοιμοι την Κυριακή να "βγάλουν" το θέμα παρουσιάζοντας μάλιστα αναλυτικό ρεπορτάζ και επίμαχες φωτογραφίες, όμως ο χρόνος δεν αποδείχτηκε σύμμαχος για τον Άγγλο διεθνή κεντρικό αμυντικό.

Και αυτό γιατί ο δικαστής του Ανώτατου Δικαστηρίου του Λονδίνου δεν δέχτηκε το αίτημα του Τέρι, ο οποίος επικαλούταν παραβίαση της ιδιωτικής ζωής του, αλλά αντίθετα ενστερνίστηκε την άποψη ότι η δημοσίευση λεπτομερειών της ιστορίας είναι για το δημόσιο συμφέρον αφού η κακή σχέση δύο συμπαικτών μπορεί να θέσει σε κίνδυνο το καλό κλίμα στις τάξεις της Εθνικής Αγγλίας ενόψει του Μουντιάλ της Νοτίου Αφρικής.

Σύμφωνα με τα αγγλικά ΜΜΕ, άνθρωποι του στενού περιβάλλοντος του άσου της Μάντσεστερ Σίτι χαρακτηρίζουν τον Μπριτζ "ως άνθρωπο που είναι χίλια κομμάτια", ενώ από την πλευρά του ο Φάμπιο Καπέλο βρίσκεται σε εξαιρετικά αμήχανη θέση για το πως θα αντιμετωπίσει τον αρχηγό των "λιονταριών" μετά από αυτό το περιστατικό.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι δύο πρώην συμπαίκτες στους "μπλε" ήταν επίσης πολύ καλοί φίλοι και γείτονες, ενώ -τραγική ειρωνία σε αυτή την άσχημη ιστορία είναι πως- στον γάμο του Τζον Τέρι με την Τόνι Πουλ το 2007 το ζεύγος Μπριτζ-Περονσέλ ήταν μεταξύ των καλεσμένων.

Για την ιστορία να αναφερθεί πως ο Γουέιν Μπριτζ απέκτησε το πρώτο παιδί του με την Βανέσα Περονσέλ το Νοέμβριο του 2006, με το ζευγάρι να έχει τερματίσει τη σχέση του τα περασμένα Χριστούγεννα.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Recent Posts Widget

Αναγνώστες