Θεσσαλονίκη Πρόγνωση καιρού

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ....


Με βροχές σχεδόν σε όλη τη χώρα θα κάνει ποδαρικό ο Φεβρουάριος. Καταιγίδες στα δυτικά, τα βόρεια και στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου, χιόνια στα ορεινά ηπειρωτικά. Τα φαινόμενα στα δυτικά θα είναι κατά τόπους ισχυρά. Πολύ ισχυροί νοτιοδυτικοί άνεμοι στα πελάγη.




Στη δυτική Μακεδονία αρχικά και γρήγορα και στις υπόλοιπες περιοχές θα σημειωθούν νεφώσεις με βροχές, σποραδικές καταιγίδες και χιονοπτώσεις στα ορεινά. Σταδιακή βελτίωση από το απόγευμα. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 4 με 6 και στα ανατολικά τοπικά 7 μποφόρ που το βράδυ θα στραφούν σε βόρειους βορειοδυτικούς 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 01 έως 11 βαθμούς Κελσίου.
Στα νησιά του Ιόνιου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο θα υπάρξουν νεφώσεις με βροχές, τοπικές καταιγίδες και χιονοπτώσεις στα ορεινά κυρίως των βορειότερων περιοχών. Στο βόρειο Ιόνιο, την Ήπειρο και τη δυτική Στερεά τα φαινόμενα κατά τόπους θα είναι ισχυρά αλλά σταδιακά θα περιοριστούν στα νότια και θα εξασθενήσουν. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ που βαθμιαία θα στραφούν σε βορειοδυτικούς και θα εξασθενήσουν. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 08 έως 15 βαθμούς Κέλσιου. Στην Ήπειρο θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο θα σημειωθούν λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες με βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί 5 με 6 και τοπικά 7 μποφόρ με εξασθένηση από το βράδυ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 04 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη θα υπάρξουν λίγες νεφώσεις που γρήγορα θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και στις Κυκλάδες πιθανώς σποραδικές καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί 5 με 7 μποφόρ με εξασθένηση από το βράδυ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα θα αναπτυχθούν λίγες νεφώσεις που γρήγορα θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και στις βορειότερες περιοχές σποραδικές καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί 5 με 7 μποφόρ που το βράδυ στα βόρεια θα στραφούν σε βορειοανατολικούς 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 09 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική θα σημειωθούν λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες. Πιθανότητα πρόσκαιρης βροχής. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί 4 με 6 και στα ανατολικά και νότια τοπικά 7 μποφόρ με εξασθένηση από το βράδυ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 07 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη θα υπάρξουν νεφώσεις με τοπικές βροχές και πιθανώς σποραδικές καταιγίδες. Βελτίωση το βράδυ. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι 4 με 6 μποφόρ και βαθμιαία βορειοδυτικοί με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 04 έως 10 βαθμούς Κελσίου.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Recent Posts Widget

Αναγνώστες