Θεσσαλονίκη Πρόγνωση καιρού

Διαζύγιο δέκα λεπτά μετά το γάμο τους

"Έδωσαν όρκους και αντάλλαξαν βέρες, παρουσία συγγενών και φίλων."

Τα συναισθήματα, όμως, γρήγορα άλλαξαν ανάμεσα στην 23χρονη νύφη και τον γαμπρό. Οι διαφωνίες ανάμεσά τους άρχισαν στα σκαλιά του δημαρχείου, όπου τελέστηκε ο γάμος.

Η νύφη ζήτησε διαζύγιο -μόλις δέκα λεπτά μετά το γάμο τους. Γυρνώντας πίσω, ικέτευσε τον δήμαρχο να ακυρώσει τον γάμο της με τον 25χρονο σύζυγό της.

Στην συνέχεια, ξέσπασε καυγάς ανάμεσα στις οικογένειες του ζευγαριού.

Μια αυτόπτης μάρτυρας είπε χαρακτηριστικά: «Οι δύο συμπεθέρες έσπρωχναν και γρατζουνούσαν η μια την άλλη, ενώ οι αστυνομικοί προσπαθούσαν να τις χωρίσουν.»

Ο δήμαρχος ήταν αδύνατον να ακυρώσει το γάμο και έτσι το ζευγάρι θα πρέπει να καταθέσει αίτηση διαζυγίου.

Ο αναπληρωτής δήμαρχος Frangois Lafourcade, ο οποίος τέλεσε τον γάμο, μιλώντας στην τοπική εφημερίδα La Nouvelle Republique, είπε: «Για αρκετή ώρα όλα πήγαιναν καλά, η αίθουσα ήταν στολισμένη με λουλούδια, όλοι ήταν όμορφα ντυμένοι και περίμεναν με ανυπομονησία την τελετή του γάμου. Όταν φτάσαμε στο σημείο των όρκων, η νύφη κοιτώντας προς τα πίσω απάντησε κάπως διστακτικά “Ναι”. Μετά τους όρκους, τους ονόμασα ανδρόγυνο και η τελετή έληξε. Το αντρόγυνο αποχώρησε και εγώ έμεινα στην αίθουσα, όπου μετά από δέκα λεπτά επέστρεψε η νύφη -φανερά εκνευρισμένη- και απαιτούσε να χωρίσει επιτόπου.»

Ένας από τους καλεσμένους κάλεσε την αστυνομία για να δώσει τέλος στην μάχη, που είχε ξεσπάσει ανάμεσα στις οικογένειες έξω από το δημαρχείο. Όπως είπε: «Η νύφη αποχώρησε από το δημαρχείο με την συνοδεία αστυνομικών.»

Ο δήμαρχος, αργότερα, εξήγησε τους λόγους για τους οποίους αδυνατούσε να ακυρώσει τον γάμο, λέγοντας: «Ο μόνος τρόπος για να ακυρωθεί ήταν να συναινέσουν και οι δύο, κάποιος να ήταν ανήλικος ή να υπάρχει κάποια απόδειξη διγαμίας. Στην συγκεκριμένη περίπτωση, όμως, τίποτα από τα παραπάνω δεν συνέβη, οπότε οι νεόνυμφοι θα πρέπει να ψάξουν για δικηγόρους και να καταθέσουν αίτηση διαζυγίου, όπως κάνουν όλοι.»


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Recent Posts Widget

Αναγνώστες