Θεσσαλονίκη Πρόγνωση καιρού

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΗΜΕΡΑ...


Περιορισμένη ορατότητα τη νύχτα και νωρίς το πρωί κατά τόπους στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά και βαθμιαία άνοδο της θερμοκρασίας προβλέπει η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία.





Αναλυτικά:

Στη Μακεδονία και τη Θράκη θα αναπτυχθούν παροδικές νεφώσεις. Η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη τη νύχτα και νωρίς το πρωί. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 1 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο θα αναπτυχθούν αραιές νεφώσεις οι οποίες στα βορειοδυτικά θα είναι πιο πυκνές και ενδέχεται να βρέξει πρόσκαιρα. Η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη τη νύχτα και νωρίς το πρωί. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί νοτιοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο θα αναπτυχθούν λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις. Ομίχλη κατά τόπους τη νύχτα και νωρίς το πρωί. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη θα αναπτυχθούν λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες με τοπικές βροχές το πρωί κυρίως στην ανατολική Κρήτη. Γρήγορη βελτίωση. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 και από το μεσημέρι δυτικοί νοτιοδυτικοί 4 με 5, ενισχυμένοι τη νύχτα στα 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα θα αναπτυχθούν αραιές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα είναι δυτικών διευθύνσεων 3 με 5, ενισχυμένοι αργά τη νύχτα στα βόρεια στα 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική θα αναπτυχθούν λίγες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 και από το μεσημέρι νοτιοδυτικοί μέχρι 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη θα αναπτυχθούν λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 και από το απόγευμα νότιων διευθύνσεων 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 14 βαθμούς Κελσίου.



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Recent Posts Widget

Αναγνώστες