Θεσσαλονίκη Πρόγνωση καιρού

Θέλει Μπέτις ο Κόκε


Θετικός στο ενδεχόμενο να συνεχίσει την καριέρα του στην Μπέτις εμφανίστηκε ο Σέρχιο Κόκε. Ο Ισπανός επιθετικός του Άρη υπογράμμισε πως θα ήταν το καλύτερο να μετακομίσει ως δανεικός στην Ανδαλουσία μέχρι το τέλος της σεζόν, με την ισπανική ομάδα να έχει δικαίωμα απόκτησής του, το καλοκαίρι.

Ο Κόκε δήλωσε χαρακτηριστικά στον ραδιοφωνικό σταθμό «Punto Radio»: «Αν είναι να φύγω από τον Άρη είναι διότι θα πιέσει πόλη η Μπέτις. Είμαι το είδωλο του κόσμου του Άρη, ο οποίος για να με αποκτήσει έδωσε μάχη, ενώ το καλοκαίρι απέρριψε μεγάλες προτάσεις λόγω κυρίως της πίεσης του κόσμου. Με ενθουσιάζει η προοπτική να φορέσω τη φανέλα της Μπέτις, αφού είναι μεγάλη ομάδα. Και το γεγονός ότι αυτή τη στιγμή αγωνίζεται στην Β' κατηγορία της Ισπανίας είναι για εμένα τελείως συμπτωματικό».

Στην συνέχεια συμπλήρωσε: «Έχω μιλήσει με τον προπονητή, τον Τάπια, με ξέρει καλά και θεωρεί ότι είμαι η σωστή επιλογή. Έχω περάσει το μεγαλύτερο μέρος της καριέρας μου στο εξωτερικό και γι' αυτό ίσως στην Ισπανία να μην με γνωρίζουν τόσο καλά. Η καλύτερη επιλογή θα ήταν ο δανεισμός μου στη Μπέτις με οψιόν αγοράς. Η Σεβίλλη είναι μια πανέμορφη πόλη, ενώ θα είμαι και κοντά στο σπίτι μου».

Στα αγωνιστικά, οι «κίτρινοι» συνέχισαν την προετοιμασία τους για τον αγώνα της 16ης αγωνιστικής με αντίπαλο τον Ατρόμητο. Ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ είχε στη διάθεσή του την Τρίτη και τον Ντάρσι Νέτο, ο οποίος επέστρεψε από τη Βραζιλία. Ο Αργεντινός τεχνικός έχει πλέον στη διάθεσή του τα αποτελέσματα των αιματολογικών εξετάσεων στις οποίες υποβλήθηκαν οι παίκτες του. Στα μετεγγραφικά, οι «κίτρινοι» φέρονται να ενδιαφέρονται για την απόκτηση του Τζέιμς Τζόνσον από τη Φούλαμ, όμως η αρνητική τροπή στο θέμα του Σεμπαστιάν Αμπρέου είναι καταλυτική για την ολοκλήρωση της μετεγγραφή του 25χρονου Αμερικανού επιθετικού.

Τέλος, έκπληκτος εμφανίστηκε ο Πατρίκ Κομνηνός με την απόφαση της αστυνομίας να μην επιτρέψει την παρουσία φιλάθλων του Άρη στον αγώνα του Περιστερίου με τον Ατρόμητο.

Ο γενικός διευθυντής της Superleague τόνισε χαρακτηριστικά: «Σαν φορέας δεν έχουμε κανένα πρόβλημα με τους οπαδούς του Άρη, όπως και με τη διοίκηση της ομάδας, με την οποία έχουμε πολύ καλή συνεργασία και είμαστε σε συνεχή επαφή. Ο κόσμος του Άρη δεν έχει προκαλέσει ποτέ, γι’ αυτό και μας κάνει μεγάλη εντύπωση η στάση της αστυνομίας. Στο γήπεδο του Περιστερίου έχουν φέτος φιλοξενηθεί οπαδοί χωρίς να έχει συμβεί το παραμικρό».

Στην συνέχεια συμπλήρωσε: «Προσπαθούμε να καταλάβουμε για ποιον ακριβώς λόγο υπάρχει αυτή η απόφαση από την πλευρά της αστυνομίας και θα κάνουμε σαν αρμόδια αρχή τις απαραίτητες ενέργειες, για να υπάρξει τελικά μετακίνηση από τους οπαδούς του Αρη. Η αστυνομία έχει συμβουλευτικό ρόλο και την ευθύνη τήρησης της τάξης, όπως γίνεται σε κάθε δημόσια συνεύρεση. Ο νόμος αναφέρει πως εφόσον συμφωνήσουν οι δύο ΠΑΕ για ανταλλαγή εισιτηρίων, επιτρέπεται η μετακίνηση των φιλοξενούμενων οπαδών, όπως έγινε και στο παιχνίδι του πρώτου γύρου στο «Κλεάνθης Βικελίδης», οπότε και η αστυνομία ορίζει τον τρόπο μετάβασης. Είναι ακατανόητο ενώ υπάρχει αυτή η αμοιβαία συνεννόηση, να μην επιτρέπεται στους οπαδούς του Άρη να παρακολουθήσουν το παιχνίδι».

Για το συγκεκριμένο θέμα εξέδωσε ανακοίνωση και η ΠΑΕ Άρης.

Η ανακοίνωση αναφέρει: «Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ μετά από συμφωνία με την ΠΑΕ Ατρόμητος για αμοιβαία ανταλλαγή εισιτηρίων (και με δεδομένο ότι οι οπαδοί του Ατρομήτου φιλοξενήθηκαν την 1η αγωνιστική στο Κλ. Βικελίδης) παρέλαβε 1000 εισιτήρια για τον αγώνα της 5ης Ιανουαρίου. Σήμερα το πρωί κατά την διάρκεια της σύσκεψης για τα μέτρα τάξης και ενώ η Λίγκα και οι δύο ΠΑΕ συμφώνησαν να χορηγηθούν κανονικά τα εισιτήρια, η αστυνομική αρχή " για λόγους δημόσιας τάξης και ασφάλειας δεν συμφώνησε να ορισθεί ζώνη ή τμήμα των κερκίδων αποκλειστικά για τους φιλάθλους του ΑΡΗ".

Παρά τις παρεμβάσεις των ανθρώπων των δύο ΠΑΕ, αλλά και της Λίγκας η απόφασή της Αστυνομίας δεν άλλαξε με αποτέλεσμα πλέον στο πρακτικό της σύσκεψης να καταγραφεί ότι πλέον θα αποφασίσει για το θέμα ο αρμόδιος Υφυπουργός Αθλητισμού με βάση το νόμο 2725/99 που θα πάρει και την τελική απόφαση. Να σημειωθεί ότι οι εκπρόσωποι της Λίγκας, ο Υπεύθυνος Ασφαλείας και ο παρατηρητής του αγώνα σημείωσαν στα πρακτικά ότι η μοναδική δυνατότητα της αστυνομίας (βάση του νόμου 3708/08) είναι η έκφραση της σύμφωνης γνώμης και όχι της τελικής απόφασης και παράλληλα θεωρούν την οποιαδήποτε μονομερή έκδοση απόφασης από την πλευρά της Αστυνομίας παράνομη και παράτυπη.

Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ (όπως και η ΠΑΕ Ατρόμητος) συμφώνησαν με τα παραπάνω και πλέον αναμένουν την άμεση σύγκλιση σύσκεψης για την έκδοση της τελικής απόφασης».



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Recent Posts Widget

Αναγνώστες