Θεσσαλονίκη Πρόγνωση καιρού

ΣΚΛΗΡΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΤΟΤΙ ΣΤΟΝ ΣΑΡΑΤΕ!!!!!!!


Ο Μάουρο Σάρατε "πέταξε το γάντι" στον Φραντσέσκο Τότι και ο αρχηγός της Ρόμα δεν άργησε να το επιστρέψει στον κάτοχό του.

Μία ημέρα μετά την επίθεση που του έκανε ο επιθετικός της Λάτσιο μέσω συνέντευξής του στο Espn της Αργεντινής "("Ο Τότι είναι ήδη τελειωμένος"), ο "καπιτάνο" του απάντησε μέσω της προσωπικής του ιστοσελίδας, στέλνοντάς του για αυτές τις γιορτινές ημέρες 240 ευχές, όσα ακριβώς δηλαδή και τα τέρματα που έχει πανηγυρίσει στην καριέρα του με τη φανέλα των "τζαλορόσι"!


"Ευχές σε όλους τους οπαδούς, σε όλους τους ανθρώπους του αθλητισμού και στους μεγάλους πρωταθλητές του ποδοσφαίρου όπως οι Μπουφόν, Ντελ Πιέρο, Μέσι, Κριστιάνο Ρονάλντο, Κακά, Ροναλντίνιο, και ζητώ συγγνώμη αν έχω ξεχάσει κάποιον.

Επ'ευκαιρίας, με δεδομένο ότι βρισκόμαστε σε χριστουγεννιάτικη περίοδο και όλοι πρέπει να είμαστε πιο καλοί, δεν μπορώ παρά να δώσω 240 φορές ευχές στον υπερπρωταθλητή Σάρατε, και ελπίζω μέσα στο 2010 να πετύχω και άλλα γκολ και να δώσω και άλλες ασίστ για να φτάσω τα ρεκόρ του ως σκόρερ και δημιουργού.

Θα πρέπει επίσης να βιαστώ γιατί είμαι ένας ποδοσφαιριστής τελειωμένος, ή καλύτερα να λέω σχεδόν τελειωμένος, αν κρίνω το πως πήγε το 2009. Για μία ακόμα φορά πολλές ευχές", ήταν το μήνυμα του 33χρονου άσου.

Όσο για τις ακριβείς δηλώσεις του Αργεντινού παίκτη των "λατσιάλι" που προκάλεσαν την οργή του Τότι; "Έχει μιλήσει πολύ, όμως ξεχνάτε ότι έχει ήδη τελειώσει. Δεν έχει σκοράρει εδώ και 10 ντέρμπι. Μου φαίνεται παράξενο που πάντα μου επιτίθεται. Δεν του απαντώ.

Προτιμώ να κάνω αυτό που πρέπει να κάνω, που είναι να παίζω και να πετυχαίνω γκολ".



2 σχόλια:

Αποστόλου Φρόσω είπε...

ΧΑΧΑΝΟΥΛΗ ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΑΜΕ ΝΑ ΤΟΝ ΔΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ???

xaxanoulhs 7 είπε...

ΕΛΠΙΖΩ ΣΥΝΤΟΜΑ...

Δημοσίευση σχολίου

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Recent Posts Widget

Αναγνώστες