Θεσσαλονίκη Πρόγνωση καιρού

ΤΑ ΜΙΝΤΙΑΚΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ...


Οι ειδήσεις του MEGA ανέβασαν ακόμη πιο ψηλά τον πήχη το έτος 2009. Πέτυχαν διαφορά 8,4 μονάδων από το δεύτερο ALTER, διαφορά η οποία είναι η μεγαλύτερη μεταξύ του όποιου πρώτου από το όποιο δεύτερο δελτίο ειδήσεων τα τελευταία 18 χρόνια.





Με μέσο όρο 24,2%, το 2009 το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA, υπό τη διεύθυνση του Χρήστου Παναγιωτόπουλου, κατέγραψε σταθερά ανοδική πορεία.
Αξίζει να σημειωθεί ότι τη φετινή χρονιά, οι Ειδήσεις του MEGA «κλείδωσαν» την πρωτιά στον πίνακα θεαματικότητας, κατά 2,8 μονάδες υψηλότερα από την αντίστοιχη χρονική περίοδο του 2008 (21,4%).

Τα γεγονότα που σημάδεψαν το 2009 τόσο στην Ελλάδα όσο και το εξωτερικό ήταν η συνεχιζόμενη διεθνής χρηματοπιστωτική κρίση, η εξάπλωση του ιού της γρίπης Η1Ν1, ο πόλεμος στη Γάζα, η διάσκεψη των «G20» στο Λονδίνο, τα σκάνδαλα της Μονής Βατοπεδίου και της Siemens, οι μεγάλης έκτασης καταστροφικές πυρκαγιές στην Αττική το περασμένο καλοκαίρι, οι εθνικές εκλογές, η Διακυβερνητική Διάσκεψη για την Κλιματική Αλλαγή, η οικονομική κατάσταση της χώρας.

Όσον αφορά στον μήνα Δεκέμβριο 2009 η διαφορά του δελτίου ειδήσεων του MEGA έφτασε τις 8 μονάδες από το δεύτερο ALTER.

Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων Mega - Πρωτιά και τον Δεκέμβριο

Στις 8 μονάδες αυξήθηκε η διαφορά του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του MEGA από το δεύτερο ALTER τον μήνα Δεκέμβριο.
Τις Ειδήσεις του MEGA επέλεξαν 951.000 τηλεθεατές για την ενημέρωσή τους, δηλαδή 341.000 τηλεθεατές περισσότεροι από τον δεύτερο στην κατάταξη ALTER.

Επεκτείνεται το Conn-X TV

Σε δέκα ακόμη περιοχές διατίθεται το Conn-x TV, η συνδρομητική τηλεόραση του ΟΤΕ.
Σε λιγότερο από 10 μήνες, η διαθεσιμότητα του Conn-x TV επεκτάθηκε πανελλαδικά, φέρνοντας την τηλεόραση της νέας εποχής σε 60 περιοχές στο τέλος του 2009.

Επιπλέον, από τον Σεπτέμβριο, το Conn-x TV διατίθεται σε όλες τις ταχύτητες Conn-x, 2, 8 ή 24 Mbps. Έτσι, οι συνδρομητές Conn-x των παραπάνω περιοχών, ανεξαρτήτως ταχύτητας, έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τα πλεονεκτήματα της τεχνολογίας IPTV, που μόνο ο ΟΤΕ προσφέρει σε τόσο διευρυμένη κλίμακα πανελλαδικά και με τόσο πλούσιο περιεχόμενο, καλύπτοντας τις προτιμήσεις κάθε κοινού.


Απάντηση του Μακεδονία TV για το ΑΝΤ2

Το Μακεδονία TV προχώρησε σε διάψευση για τα όσα γράφτηκαν περί μετατροπής του σε ΑΝΤ2. Μέσω του mediablog η θέση των ανθρώπων του καναλιού με έδρα την Θεσσαλονίκη έχει ως εξής:«Σε απάντηση των δημοσιευμάτων σχετικά με την αλλαγή υπόστασης του σταθμού, το ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TV συνεχίζει την αυτοτελή του πορεία σε ένα δύσκολο πραγματικά οικονομικό περιβάλλον, προβλέποντας σε άνοδο της τηλεθέασης των προγραμμάτων του. Όλα τα δημοσιεύματα περί αντιθέτου κρίνονται εκ του πονηρού και ανυπόστατα».
Την ίδια στιγμή και από τον ΑΝΤ1 ανεπίσημα διέψευδαν ότι υπάρχει σχέδιο μετεξέλιξης του καναλιού.

Φουλ ΝΒΑ το 2010

Το νέο έτος μπαίνει δυναμικά στην NOVA καθώς θα έχει αγώνες για το ΝΒΑ, το Κύπελλο Ισπανίας στο ποδόσφαιρο, αλλά και ντέρμπι του Καμπιονάτο.

Για το ΝΒΑ το NovaSports 1 την Πέμπτη 7/1 στις 02.30 (ξημερώματα Παρασκευής) θα δείξει το ματς Νέα Υόρκη - Σαρλότ, ενώ το Σάββατο 9/1 στις 02.00 (ξημερώματα Κυριακής) θα μεταδώσει το ματς Ορλάντο - Ατλάντα. Την Πέμπτη 14/1 στις 03.00 (ξημερώματα Παρασκευής) θα δείξει τον αγώνα Βοστόνη - Σικάγο.

Κύπελλο Ισπανίας και Καμπιονάτο

Για το Κύπελλο Ισπανίας και την φάση των «16» το NovaSports 1 την Τρίτη 5/1 στις 23.00 θα δείξει απευθείας το μεγάλο παιχνίδι Μπαρτσελόνα - Σεβίλλη, ενώ την Τετάρτη 6/1 στις 21.00 το NovaSports 2 θα προβάλει το άλλο σπουδαίο ζευγάρι, Βαλένθια - Λα Κορούνια.

Την Κυριακή 10/1 στις 21.45 το NovaSports 2 θα δείξει ζωντανά από το Τορίνο το ντέρμπι του ιταλικού πρωταθλήματος Γιουβέντους - Μίλαν.

Έκλεψε εντυπώσεις η Μελέτη

Το αβυσσαλέο ντεκολτέ της Ελεονώρας Μελέτη έκλεψε τις εντυπώσεις την Τρίτη 29/12 το πρωί στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «10 με 1 μαζί» στην οποία ήταν καλεσμένη των Χαριτάτου - Καραμέρου. Το θέμα είναι αν το. ραβασάκι της AGB θα έχει και το ανάλογο αποτέλεσμα για το πρωινό του ΑΝΤ1.

Πρεμιέρα στον ALPHA

Το πρώτο επεισόδιο του νέου προγράμματος «Μια νύφη για το γιό μου», με παρουσιάστρια την Κατερίνα Καραβάτου, έρχεται στον Alpha, την Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου, στις 21:00, για να γνωρίσουμε τους γοητευτικούς εργένηδες με τις φοβερές μαμάδες τους!

Στο πρώτο επεισόδιο, η Κατερίνα Καραβάτου θα μας γνωρίσει από κοντά τους εργένηδες που με τη βοήθεια της μαμάς τους αναζητούν την ιδανική σύντροφο. Οι εργένηδες, που. θα κλέψουν καρδιές, είναι έτοιμοι να ανοίξουν. τη δική τους καρδιά στις κοπέλες που θα θελήσουν να τους γνωρίσουν από κοντά.

Το βράδυ της Τετάρτης θα δούμε τους γιούς μαζί με τις μαμάδες τους και θα μάθουμε τι τύπο και χαρακτήρα κοπέλας ψάχνουν. Θα τους δούμε να συμφωνούν, αλλά και να διαφωνούν καθώς συνήθως οι μαμάδες θέλουν να έχουν λόγο στη ζωή των παιδιών τους όμως και εκείνα θέλουν να λαμβάνουν τις τελικές αποφάσεις.

Ο Γιώργος είναι συναισθηματικός αλλά δεν του αρέσει να καταπιέζεται. Ο Γιάννης θεωρεί ότι οι γυναίκες δεν τον καταλαβαίνουν, αυτό που δε θέλει σε μια σχέση είναι να τον ζηλεύουν. Ο Αλέξανδρος έχει πληγωθεί πολύ από προηγούμενες σχέσεις και δε θέλει η κοπέλα του να μοιάζει στη μαμά του.

Ο Αριστείδης είναι ρομαντικός και ονειρεύεται να κάνει οικογένεια με πολλά παιδιά. Ο Δημήτρης θέλει να τα δοκιμάζει όλα στη ζωή του και θέλει τη σύντροφό του δραστήρια και φιλόδοξη. Ο Ιορδάνης είναι ντροπαλός και ευαίσθητος και ψάχνει μια σύντροφο που να έχει στιλ να είναι ευγενική και με χιούμορ.

Οδεύει προς 60άρι, κάνει πάρτι το MEGA
Η καθημερινή σειρά του MEGA «Η ζωή της άλλης» κάνει τα μηχανάκια της AGB να χτυπάνε κόκκινο. Το επεισόδιο της Δευτέρας 28/12 έκανε στην μέγιστη τιμή 55,8% και αν συνεχίσει έτσι τότε σύντομα θα χτυπήσει και 60% στην τηλεθέαση.

Έτσι το MEGA στο σύνολο του έκανε 24,2% και άφησε πίσω 11 μονάδες τον δεύτερο ΑΝΤ1 που έπιασε 13%.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Recent Posts Widget

Αναγνώστες