Θεσσαλονίκη Πρόγνωση καιρού

ΑΛΛΑΓΗ ΣΚΥΤΑΛΗΣ ΣΤΗΝ ΝΔ


Ο πρόεδρος της Κεντρικής Εφορευτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, Δημήτρης Σιούφας, ανακοίνωσε τα τελικά αποτελέσματα από 1.415 εκλογικά τμήματα δηλαδή το 86,26% του συνόλου των τμημάτων...

Συγκεκριμένα, ο Αντώνης Σαμαράς συγκέντρωσε ποσοστό 50,28%, η Ντόρα Μπακογιάννη 39,45% και ο Παναγιώτης Ψωμιάδης 10,27%.

Ο νέος πρόεδρος του κόμματος Αντώνης Σαμαράς βρέθηκε το απόγευμα της Δευτέρας στη Ρηγίλλης και συναντήθηκε με τον απερχόμενο Κώστα Καραμανλή για την παράδοση-παραλαβή της προεδρίας του κόμματος.

Ο Κώστας Καραμανλής παρέδωσε τη σκυτάλη στον Αντώνη Σαμαρά, κάνοντας λόγο για μεγάλη νίκη και μεγάλη συμμετοχή στη διαδικασία. «Είναι αυτονόητο, για ό,τι χρειαστείς, θα είμαι δίπλα σου», είπε ο κ. Καραμανλής, ενώ ο κ. Σαμαράς περιορίστηκε στο να τον ευχαριστήσει.

Τα συγχαρητήριά του προς τον νέο αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης εξέφρασε τηλεφωνικά προς τον Αντώνη Σαμαρά ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου. Συναίνεση στα μεγάλα θέματα ζήτησε ο Γιώργος Παπανδρέου από τον Αντώνη Σαμαρά, κατά τη συνάντησή τους, την Δευτέρα, στο Μέγαρο Μαξίμου. "Σε άλλα θέματα θα είμαστε μαζί και σε άλλα απέναντι", απάντησε ο νέος αρχηγός της ΝΔ.




0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Recent Posts Widget

Αναγνώστες