Θεσσαλονίκη Πρόγνωση καιρού

ΝΔ:ΟΛΑ ΕΤΟΙΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ


Τις τελευταίες λεπτομέρειες εν όψει των εκλογών της Κυριακής για την ανάδειξη του νέου προέδρου της Νέας Δημοκρατίας ρύθμισε η Εφορευτική Επιτροπή στη συνεδρίασή της, το Σάββατο, στη Ρηγίλλης...
Πληροφορίες αναφέρουν ότι τα μέλη της Επιτροπής θα επισκεφθούν την Κυριακή εκλογικά κέντρα, προκειμένου να διαπιστώσουν από κοντά το πώς πηγαίνει η εκλογική διαδικασία.

Εν τω μεταξύ, τις τελευταίες περιοδείες και ομιλίες τους πραγματοποιούν σήμερα οι τρεις υποψήφιοι για την ηγεσία. Η Ντόρα Μπακογιάννη θα μιλήσει στη Χαλκίδα και τη Λαμία, ο Αντώνης Σαμαράς επισκέπτεται την Κορινθία και τη Λακωνία, ενώ ο Παναγιώτης Ψωμιάδης θα επισκεφθεί έκθεση για την Αυτοδιοίκηση στη Θεσσαλονίκη.


Πυρά αντάλλαξαν και την Παρασκευή από τις κεντρικές τους ομιλίες στην Αθηνά, οι Αντώνης Σαμαράς και Ντόρα Μπακογιάννη. Η κα Μπακογιάννη για μια ακόμα φορά υπενθύμισε πως η ίδια δεν έφυγε ποτέ από τη Νέα Δημοκρατία. «Όταν κατέβηκα πρώτη φορά ως υποψήφια στην Α’ Αθηνών, στις εκλογές του 1996, το σύνθημα και η υπόσχεσή μου ήταν ότι θα είμαι «στην πρώτη γραμμή». Και την τήρησα. Σε όλες τις μεγάλες μάχες τις παράταξής μας κατέθεσα και την ψυχή μου για τη Νέα Δημοκρατία. Ήμουν εκεί και στις όμορφες και στις δύσκολες στιγμές. Ποτέ δεν φοβήθηκα, ποτέ δεν κρύφτηκα».

«Απόψε γκρεμίζονται οι μηχανισμοί, έχει γίνει μια δημοκρατική επανάσταση και η ίδια η βάση επέβαλε να ακουστεί η φωνή της», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Αντώνης Σαμαράς. Ο κ. Σαμαράς είπε ότι στις επιθέσεις που δέχθηκε απάντησε με μήνυμα ενότητας και τόνισε ότι η βάση είναι ο εγγυητής αυτής της ενότητας.

«Κάποιοι βιάστηκαν να προσκυνήσουν το κράτος των Αθηνών», δήλωσε από το Σιδηρόκαστρο ο υποψήφιος για την προεδρία της ΝΔ, Παναγιώτης Ψωμιάδης, στο πλαίσιο της επίσκεψής του στο νομό Σερρών.



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Recent Posts Widget

Αναγνώστες