Θεσσαλονίκη Πρόγνωση καιρού

Λέει το "ναι" στην Τσέλσι για Αγουέρο!




Το περασμένο καλοκαίρι η μετακίνηση του Σέρχιο Αγουέρο στην Τσέλσι "ναυάγησε" καθώς η Ατλέτικο Μαδρίτης δεν ήταν διατεθειμένη να τον παραχωρήσει με ποσό κάτω των 60.000.000 ευρώ, όμως δεν αποκλείεται ο παίκτης να φορέσει τα "μπλε" τον Ιανουάριο.

Όπως αποκάλυψε την Παρασκευή η ιστοσελίδα "Soccernet", η συμφωνία φαντάζει πιο πιθανή από ποτέ, καθώς τόσο οι "ροχιμπλάνκος" όσο και ο Αργεντινός άσος είναι ικανοποιημένοι από τους οικονομικούς όρους που τους έχει προτείνει τώρα η διοίκηση των Λονδρέζων.

"Υπάρχουν πολλά ακόμα να πούμε, αλλά θα δούμε τι θα συμβεί. Υπάρχει τώρα μία πιθανότητα, αν και με τόσες επιπλοκές που υπάρχουν θα πρέπει να ομολογήσουμε ότι εξακολουθεί να είναι 50-50 το αν θα γίνει η μεταγραφή", τόνισε μία πηγή στο συγκεκριμένο μέσο, το οποίο με τη σειρά του φανερώνει τα ποσά στα οποία είναι πολύ πιθανό να οριστικοποιηθεί η συμφωνία.

Όσον αφορά στον "Κουν", αυτός έχει αποδεχτεί την αστρονομική πρόταση των 250.000 λιρών εβδομαδιαίως, ενώ η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι ευελπιστεί πως θα πείσει τους Μαδριλένους προσφέροντας 40.000.000 ευρώ συν μπόνους 10.000.000 ευρώ το οποίο θα είναι συνάρτηση των εμφανίσεων του παίκτη με την Τσέλσι.

Να σημειωθεί πως ο Αγουέρο είχε καθοριστική συμμετοχή στον πρόσφατο αγώνα της Ατλέτικο Μαδρίτης για τη φάση των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ κόντρα στην Τσέλσι στο "Βιθέντε Καλντερόν", αφού πέτυχε και τα δύο τέρματα για την ομάδα του Κίκε Σάντσεθ Φλόρες απέναντι στους Λονδρέζους.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Recent Posts Widget

Αναγνώστες