Θεσσαλονίκη Πρόγνωση καιρού

O ΝΤΕΜΗΣ ΝΙΚΟΛΑΙΔΗΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΣΚΟΓΡΑΦΙΚΗ ΤΟΥ ΦΟΙΒΟΥ???


Ποιοι θα ακολουθήσουν τον Φοίβο; Αυτό σιγοψιθυρίζεται στους διαδρόμους της Heaven, που είχε στο δυναμικό της τον «Μίδα των σουξέ». Όχι πια...

Οι φήμες ότι ο Φοίβος αποχωρεί από τη δισκογραφική επιβεβαιώθηκαν από τον ίδιο με ανακοίνωση στην προσωπική του ιστοσελίδα.


«Έπειτα από 9 χρόνια άψογης συνεργασίας ο Φοίβος θα ήθελε θερμά να ευχαριστήσει όλους τους συνοδοιπόρους του στο ταξίδι αυτό που είχε με τη Heaven. Σήμερα αισθάνεται την ανάγκη και πιστεύει ότι ήρθε ο χρόνος να δημιουργήσει τη δική του μουσική εταιρεία και να μην ανανεώσει τη συμφωνία που είχε με την εταιρεία που συνίδρυσε το 2000. Πέρασαν μεγάλες επιτυχίες, βρήκαν νέους τρόπους διάθεσης, έσπασαν φράγματα και κατάφεραν να πάνε την υπόθεση της ελληνικής δισκογραφίας λίγο πιο πέρα. Οι σημερινές προκλήσεις, τις οποίες καλείται να αντιμετωπίσει η υπόθεση "μουσικ", είναι τέτοιες που αισθάνεται ότι ήρθε η ώρα για ένα νέο εγχείρημα, που ξεκινάει με επενδυτές με τους οποίους μοιράζεται τα ίδια οράματα. Σε μικρό χρονικό διάστημα και για όσους του κάνουν την τιμή να τον παρακολουθούν θα ανακοινωθεί το νέο σχήμα». Ποιο θα είναι όμως αυτό το σχήμα; Ήδη η φήμη που κάνει το γύρο της Αθήνας θέλει τον Ντέμη Νικολαΐδη μέσω της νέας του εταιρείας Group Eleven, που δραστηριοποιείται στο χώρο του θεάματος, να μπαίνει μέτοχος στη νέα δισκογραφική του Φοίβου. Αυτονόητο είναι βέβαια πως η Δέσποινα Βανδή, όπως και ο Θάνος Πετρέλης, θα ακολουθήσουν τον Φοίβο. Ωστόσο, και άλλα ονόματα αναμένεται να ενταχθούν σ’ αυτήν. Ήδη ακούστηκαν αυτά της Καίτης Γαρμπή και του Διονύση Σχοινά.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Recent Posts Widget

Αναγνώστες