Θεσσαλονίκη Πρόγνωση καιρού

ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΑΚΟΜΑ ΕΚΤΟΣ Ο ΜΑΤ ΝΤΑΡΜΠΙΣΑΙΡ...


Δυσάρεστα ήταν τα νέα από το μέτωπο του Ματ Ντάρμπισιρ, καθώς η μαγνητική τομογραφία του Άγγλου έδειξε ότι έχει οστικό οίδημα στην κατάφυση των προσαγωγών και των κοιλιακών, πρόβλημα που θα τον αφήσει εκτός δράσης για ακόμα ένα μήνα.

Πρόκειται για μία είδηση, η οποία μόνο ευχάριστα δεν ήχησε στα... αυτιά των διοικούντων την ΠΑΕ, καθώς βλέπουν την πιο ακριβή μεταγραφή του καλοκαιριού να αδυνατεί να προσφέρει τις υπηρεσίες της την δεδομένη δύσκολη στιγμή.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου:


Ο ποδοσφαιριστής της ομάδας μας Ματ Ντάρμπισιρ εξετάστηκε σήμερα από τον Επικεφαλής του Ιατρικού Επιτελείου του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ κ. Παντελή Νικολάου και τον χειρουργό κ. Κωνσταντίνο Κωνσταντινίδη, ενώ έγινε ανάλυση των αποτελεσμάτων της μαγνητικής τομογραφίας, στην οποία είχε υποβληθεί ο ποδοσφαιριστής.

Η μαγνητική τομογραφία έδειξε ότι υπάρχει ένα οστικό οίδημα στην κατάφυση των προσαγωγών και των κοιλιακών (σύνδρομο υπερχρησιμοποίησης στην προσπάθεια επανόδου στην αγωνιστική δραστηριότητα).

Συνεστήθη ένα ήπιο πρόγραμμα αποκατάστασης το οποίο θα ακολουθηθεί για διάστημα 15 ημερών, οπότε και θα υποβληθεί ο ποδοσφαιριστής σε νέα μαγνητική τομογραφία, προκειμένου να διαπιστωθεί εάν έχει υποχωρήσει το οίδημα.

Με βάση τα παραπάνω υπολογίζεται ότι ο ποδοσφαιριστής θα μπορέσει να επανέλθει στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας σε διάστημα ενός μηνός από σήμερα.



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Recent Posts Widget

Αναγνώστες