Θεσσαλονίκη Πρόγνωση καιρού

ΑΝΤΖΕΛΙΝΑ ΤΖΟΛΙ...


Η Angelina Jolie Voight γεννήθηκε στις 4 Ιουνίου 1975, στο Los Angeles και είναι κόρη ηθοποιών, του γνωστού από τα «Midnight Cowboy» και «Deliverance» Jon Voight και της Marcheline Bertrand.

Όταν η Angelina ήταν 3 χρόνων ο πατέρας της έλαβε το βραβείο Oscar Α' Ανδρικού ρόλου gia to «Coming Home» και σχεδόν αμέσως χώρισε από τη μητέρα της. Τότε η Angelina μετακόμισε μαζί με την μητέρα της και τον αδελφό της, στη Νέα Υόρκη, όπου πέρασε ευτυχισμένα παιδικά χρόνια. Μαζί με τη μητέρα, τους πήγαινε πολύ συχνά στον κινηματογράφο και κάπως έτσι πήρε την απόφαση να ασχοληθεί με το χώρο.
Η Angelina όμως δεν ήθελε να χρησιμοποιήσει το διάσημο όνομα του μπαμπά της, και έτσι επέλεξε για επώνυμό της το μεσαίο της όνομα που της έδωσε η νονά της, Jacqueline Bisset. Ξεκίνησε να εργάζεται ως μοντέλο και να συμμετάσχει σε videoclip καλλιτεχνών όπως ο Meatloaf, οι Lemonheads, ο Lenny Kravitz, και οι Rolling Stones. Ξεκίνησε κινηματογραφικές σπουδές στο New York University, και αργότερα μεταπήδησε στο Met Theatre Group του Los Angeles.

Εκτός από το υποκριτικό της ταλέντο, πολλά έχουν ακουστεί για τον ιδιαίτερο χαρακτήρα της, την αγάπη της για το αίμα, τις σεξουαλικές τις προτιμήσεις, την εξοικείωση με τον θάνατο και τη συλλογή της με μαχαίρια. Επιβεβαιωμένη όμως είναι η αγάπη της για τα τατουάζ, αφού πολλά διακοσμούν το σώμα της. Είναι πρέσβειρα καλής θέλησης και έχει προσφέρει πολύ σημαντική ηθική και οικονομική βοήθεια στις χώρες του Τρίτου Κόσμου ενώ συμμετείχε ενεργά στο Live 8. Αν σας ενδιαφέρει δεν φορά ποτέ έντονο χρώμα στα -καταπληκτικά- χείλη της, ενώ τα μάτια της είναι γκρι, μπλε, πράσινα ή σκουροκίτρινα, ανάλογα με τη διάθεσή της και τον φωτισμό.
Χωρίς να έχει συμπληρώσει τα 35 της χρόνια, η Angelina Jolie μπαίνει στην φάση της ωριμότητας μιας πολλά υποσχόμενης καριέρας ενώ δεν παύει να αποτελεί την υπέρτατη φαντασίωση εκατομμυρίων ανδρών σε όλο το πλανήτη. Αλλωστε ανήκει ήδη στο club των εκλεκτών της Ακαδημίας Κινηματογράφου ενώ έχει κερδίσει τρεις φορές Χρυσή Σφαίρα ερμηνείας. Η ίδια όμως επιθυμεί ο κόσμος να τη θυμάται για το κοινωνικό της έργο και όχι για τις κινηματογραφικές της ερμηνείες.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Recent Posts Widget

Αναγνώστες