Θεσσαλονίκη Πρόγνωση καιρού

Τα ζώδια της εβδομάδας


Μάθετε αναλυτικά το ζώδιό σας γι'αυτήν την εβδομάδα



21 ΜΑΡΤΙΟΥ - 19 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΚΡΙΟΣ
Νέες προτάσεις και επαγγελµατικές συνεργασίες έχουν προκύψει αυτή την περίοδο. Θα πρέπει να είστε αρκετά προσεκτικοί µε την προσωπική σας σχέση, γιατί ενδέχεται να βρεθείτε σε δίληµµα λόγω µιας καινούργιας γνωριµίας και να αναστατώσετε αρκετά τη ζωή και την ψυχολογία σας. Με τη σκληρή δουλειά που έχετε αποφασίσει να ρίξετε, θα βγείτε από τα οικονοµικά αδιέξοδα. Όµως, και πάλι να είστε πολύ προσεκτικοί µε επενδύσεις, καθώς και µε την αγορά αυτοκινήτου. Νέες επαφές και συνεργασίες θα σας δώσουν τη δυνατότητα να ξεδιπλώσετε τα ταλέντα σας αλλά και το επικοινωνιακό σας χάρισµα.

20 ΑΠΡΙΛΙΟΥ - 20 ΜΑΪΟΥ ΤΑΥΡΟΣ
Είναι πολύ καλή η περίοδος που διανύετε. Έχετε πολλές ευκαιρίες να πραγµατοποιήσετε όλα τα επαγγελµατικά, ερωτικά αλλά και δηµιουργικά σχέδιά σας. Μπορεί να πάρετε ακόµα και την απόφαση να παντρευτείτε, γιʼ αυτό αρχίστε να ανοίγεστε περισσότερο σε όλα τα θέµατα και να µη φοβάστε ότι τα πράγµατα δεν θα πάνε καλά στη ζωή σας. Επενδύστε σε συνεργασίες και µην αφήνετε τρίτους να διεκδικούν για εσάς. Οικονοµικά θα κάνετε µια µεγάλη ανάκαµψη και θα έχετε βοήθεια από το οικογενειακό σας περιβάλλον, καθώς θα σας στηρίξουν σε οτιδήποτε αποφασίσετε να κάνετε.

21 ΜΑΪΟΥ - 21 ΙΟΥΝΙΟΥ ΔΙΔΥΜΟΙ
Έχετε κουραστεί από τα σκαµπανεβάσµατα της ζωής σας, αλλά πρέπει να κάνετε λίγη υποµονή ακόµα. Φεύγει ο Κρόνος οριστικά στα τέλη Οκτωβρίου, και επιτέλους θα µπορέσετε να ανασάνετε µε ανακούφιση. Προς το παρόν, θα βάλετε τα δυνατά σας για να λύσετε τα προβλήµατα που σας έχουν παρουσιαστεί. Αν τα λύσετε τώρα, θα σας φανεί µετά παιχνιδάκι η ζωή. Αν κινηθείτε ανταγωνιστικά µε τα άτοµα που έχετε γύρω σας, µάλλον θα χάσετε και θα δηµιουργήσετε εχθρούς χωρίς λόγο. Η προσωπική σας σχέση έχει περάσει µέχρι τώρα από σαράντα κύµατα, αλλά τώρα θα αποδείξετε, στον εαυτό σας πάνω απʼ όλα, πόσο σας είναι τελικά απαραίτητη. Τέλος, δεν είναι κατάλληλη εποχή για να πάρετε κάποιο δάνειο.

22 ΙΟΥΝΙΟΥ - 22 ΙΟΥΛΙΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ο Άρης εξακολουθεί να είναι στο ζώδιό σας και να σας ενισχύει πολύ. Οτιδήποτε θέλετε να κάνετε είναι πιο εύκολο αυτή την εποχή, γιʼ αυτό κάντε πιο συγκεκριµένους τους στόχους σας και επικεντρωθείτε εκεί. Ειδικά εσείς που αγωνίζεστε να καθιερωθείτε επαγγελµατικά, αλλά και να κάνετε καλύτερη την ερωτική σας σχέση, τώρα είναι η ευκαιρία. Τα ταξίδια και οι επαφές σάς ευνοούν. Επίσης, αν θέλετε να κάνετε καλύτερη τη σχέση σας µε το συγγενικό σας περιβάλλον, τώρα είναι επίσης η κατάλληλη περίοδος. Η καθηµερινότητα σας ζορίζει και µερικές φορές νιώθετε ότι θέλετε να τα παρατήσετε όλα, γιατί πιστεύετε ότι δεν κάνετε αυτό που σας ταιριάζει. Να θυµάστε ότι είναι η εποχή που µπορείτε να εδραιώσετε πολλές καταστάσεις.

23 ΙΟΥΛΙΟΥ - 22 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΛΕΩΝ
Περνάτε µια φάση που δεν έχετε διάθεση να κάνετε και πολλά πράγµατα. Οι πολλές ευαισθησίες και ιδιοτροπίες σας σας έχουν κλείσει µέσα. Αν έχετε αποφασίσει να αλλάξετε την οικονοµική σας κατάσταση, τώρα µπορείτε να κυνηγήσετε τα σχέδιά σας και να κάνετε βήµατα προς τη σωστή κατεύθυνση. Οι σωστές επαφές σας και οι επαγγελµατικές γνωριµίες σας θα σας δώσουν τη δυνατότητα να εξελιχθείτε. Όσοι είστε ήδη σε µια σχέση µπορεί να βάλετε όρια που να είναι δύσκολα για τον σύντροφό σας. Από την άλλη, θα σας µαγνητίσει ένας µεγαλύτερος Αιγόκερως, µε τη σοβαρότητα και την ωριµότητά του.

23 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ - 22 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η Αφροδίτη µπήκε στο ζώδιό σας και θα ξορκίσει κατά κάποιον τρόπο τις δυσκολίες σας. ∆ώστε χώρο στον εαυτό σας και πετάξτε στο καλάθι των αχρήστων τις ενοχές σας, γιατί δεν εξυπηρετούν πουθενά. Μπορεί ο ρεαλισµός µε τον οποίο βλέπετε τον τελευταίο καιρό τα πράγµατα να µην έχει κάνει καλό στη σχέση σας, γιατί δεν µπορείτε να καταλάβετε τις ανάγκες του συντρόφου σας. Ξαφνικές ανακατάξεις στις συνεργασίες σας µπορεί να σας κάνουν να νιώσετε ανασφάλεια, αλλά τελικά θα δείτε µακροπρόθεσµα ότι χρειάζονταν. Πάντως, πολλοί από τους φίλους σας σας στηρίζουν σε ό,τι θέλετε να κάνετε.

23 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ - 23 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΖΥΓΟΣ
Έχουν αρχίσει να συντελούνται µεγάλες αλλαγές στη ζωή σας, όµως καλό θα είναι να εντοπίσετε ξεκάθαρα τι είναι αυτό που θέλετε να κάνετε, για να µη χάνετε ανούσια τον χρόνο σας. Κάποιες µυστικές συµφωνίες που µπορεί να µοιάζουν και σαν συνοµωσίες θα σας δηµιουργήσουν άγχος, γιατί θα αναγκαστείτε να επιφορτιστείτε µε µεγάλο µερίδιο ευθύνης. Προσπασθήστε να βρείτε λύσεις που να µη σας δηµιουργούν περισσότερες δυσκολίες. Μπορεί να αντιµετωπίσετε οικογενειακά προβλήµατα και αυτά να σας επηρεάσουν στην καριέρα σας. Μην αφήνετε τις ευαισθησίες σας να κυβερνούν τη ζωή σας. Πρέπει να κινηθείτε µε βάση τη λογική για να βγείτε από τα αδιέξοδα.

24 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ - 21 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η ζωή σας σε γενικές γραµµές πηγαίνει αρκετά καλά αυτή την εποχή. Ο Άρης, που βρίσκεται στον Καρκίνο, σάς δίνει τη δυνατότητα να προχωρήσετε σε πολλά πράγµατα µπροστά, και από την άλλη σας βοηθάει να αντιµετωπίσετε µε µεγάλη δυναµικότητα αλλά και εσωτερική δύναµη οτιδήποτε γίνεται εµπόδιο στα σχέδιά σας. Έχετε κάνει πάρα πολλά βήµατα και έχετε ξεφύγει από τις µεγάλες δυσκολίες, γιʼ αυτό τώρα µπορείτε να χαλαρώσετε για λίγο και να ασχοληθείτε και µε τον σύντροφό σας. Μια επαγγελµατική πρόταση που σας είχε γίνει πριν από λίγο καιρό, αλλά δεν είχε καταλήξει πουθενά, τώρα επανέρχεται, και µάλιστα µε πιο ευνοϊκούς όρους.

22 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - 21 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΤΟΞΟΤΗΣ
Είναι µια εποχή πολύ δύσκολη για εσάς. Έχει φτάσει ο κόµπος στον χτένι κι εσείς προσπαθείτε µε νύχια και µε δόντια να κρατηθείτε στην επιφάνεια. Πολλά πρακτικά ζητήµατα που παρουσιάζονται πρέπει να τα διευθετείτε αµέσως. Βάλτε τα δυνατά σας τώρα, γιατί θα σας παρουσιαστεί µία και µοναδική ευκαιρία να επιλύσετε υποθέσεις ετών. Από την άλλη, η ερωτική σας ζωή έχει µπει για λίγο στο ψυγείο, γιατί νιώθετε ότι και εκεί έχετε πολλά να προσφέρετε και σας χαλάει όλη την ερωτική διάθεση. Να θυµάστε ότι η αληθινή αγάπη, αν υπάρχει, φαίνεται στα δύσκολα. Πολλά οικογενειακά θέµατα θα σας απασχολήσουν και εκεί θα βγάλετε ευαισθησίες που δεν σας ταιριάζουν. Η ελευθερία είναι για εσάς το καλύτερο δώρο και όποιος προσπαθεί να σας τη στερήσει, θα σας χάσει.

22 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ - 19 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ο Άρης, που είναι στον Καρκίνο, σας βάζει σε µεγάλη αντιπαλότητα µε τους γύρω σας, αλλά σας φέρνει και µεγάλη δυναµικότητα για να λύσετε όλες σας τις υποθέσεις. Από την άλλη, ο Ερµής, που είναι στην Παρθένο, θα σας δώσει πολλές λύσεις αλλά και προτάσεις από το παρελθόν, που δεν είχαν γίνει όµως πραγµατικότητα. Πάντως, ο έρωτας καλά κρατεί στη ζωή σας, αφού θα γνωρίσετε κάποιον που θα σας γοητεύσει µε το στυλ και την προσωπικότητά του. Επαγγελµατική καταξίωση αλλά και αναγνώριση θα σας βγάλουν από µίζερες καταστάσεις, και επιτέλους θα σας δοθεί η ευκαιρία να αποδείξετε τη µεγάλη σας αξία. Τα οικονοµικά σας θα είναι πολύ καλύτερα αυτή την περίοδο, αρκεί να παραµείνετε προσεκτικοί.

20 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ - 18 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ο ∆ίας εξακολουθεί να είναι στο ζώδιό σας, αλλά εσείς έχετε κατά κάποιον τρόπο αποφασίσει να σηκώσετε όλα τα βάρη που υπάρχουν γύρω σας, γιατί έχετε την ανάγκη να ξεπληρώσετε πολλά αυτή την εποχή. Όσο θα παίρνετε δύναµη από τον ∆ία τόσο θα τη µοιράζετε από δω και από κει, αντί να την εκµεταλλευτείτε οι ίδιοι. Καλό θα είναι να λύσετε και τα δικά σας προβλήµατα και να κάνετε δηµιουργική χρήση της ενέργειας του ∆ία. Ένα καρµικό πρόσωπο στο ζώδιο της Παρθένου θα σας βάλει σε µεγάλη αναστάτωση, γιατί µπορεί, χωρίς καλά καλά να το καταλάβετε, να δώσετε όρκους αιώνιας πίστης.

19 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ - 20 ΜΑΡΤΙΟΥ ΙΧΘΥΕΣ
Είστε στο τέλος των προβληµάτων σας. Οι γεννηµένοι το τρίτο δεκαήµερο σταµατήστε να βλέπετε παντού καταστροφές. Σηκώστε τα µανίκια και δουλέψτε όσο περισσότερο µπορείτε. Αφήστε το παρελθόν να φύγει µακριά σας και δώστε µεγαλύτερη σηµασία στις προσωπικές σας σχέσεις. Ο Άρης στον Καρκίνο σάς βοηθάει να ξεδιπλώσετε καλύτερα τον εαυτό σας και να δείξετε περισσότερο τη συναισθηµατική σας πλευρά. Έτσι θα µπορέσετε να προσεγγίσετε πιο εύκολα τον ερωτικό σας στόχο. Αυτή την περίοδο είναι ευκαιρία να οργανώσετε καλύτερα τα οικονοµικά σας.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Recent Posts Widget

Αναγνώστες