Θεσσαλονίκη Πρόγνωση καιρού

Σορλέν: «Νίκη πάση θυσία»


Μονόδρομο αποτελεί η κατάκτηση των τριών βαθμών της νίκης για τον ΠΑΟΚ στο προσεχές ντέρμπι πρωταθλήματος με τον Ηρακλή, όπως αναφέρει ο άσος του «Δικεφάλου» του βορρά, Ολιβιέ Σορλέν...



«Καταλαβαίνω τον κόσμο. Είναι πολύ σημαντικό το ματς τη Δευτέρα. Πρέπει να κερδίσουμε το παιχνίδι με τον Ηρακλή και όλα πιστεύω ότι θα πάρουν μία σειρά για την ομάδα μας. Αλλά τι να πούμε τώρα; Δεν έχουν νομίζω σημασία τα λόγια. Καλύτερα να μιλήσουμε μέσα στο γήπεδο».

Όσο για το αν έχει ζήσει κάτι παρόμοιο με αυτό που συνέβη στην προπόνηση της Τρίτης ο Σορλέν: «Κάτι παρόμοιο συνέβη όταν αγωνιζόμουν με την Ρεν αλλά τότε δεν είχε έρθει κόσμος πριν από την προπόνηση της ομάδας αλλά μετά από έναν αγώνα».

Ατομικό για τέσσερις

Ολοκληρώθηκε η προπόνηση της ομάδας, που περιείχε ασκήσεις φυσικής κατάστασης, τεχνικής και τακτικής. Ατομικό πρόγραμμα προπόνησης ακολούθησαν οι Μουν, Μουσλίμοβιτς, Σνάουτσνερ και Βιτόλο.

Πρόγραμμα θεραπείας και ενδυνάμωσης ακολούθησαν οι Αμπουμπακάρι, Φιλομένο. Η αυριανή προπόνηση θα πραγματοποιηθεί στη Σουρωτή στις 10:00




0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Recent Posts Widget

Αναγνώστες