Θεσσαλονίκη Πρόγνωση καιρού

ΤΡΕΛΑ ΜΕ ΤΗ ΝΕΑ ΦΑΝΕΛΑ...


Η νέα ριγέ φανέλα του Ολυμπιακού παρουσιάζεται σε λίγη ώρα σε κεντρικό ξενοδοχείο, αλλά ήδη τη ζητάνε αναρίθμητοι φίλοι της ομάδας!

Η ΚΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση προκειμένου να ενημερώσει τους φιλάθλους για τον τρόπο με τον οποίο μπορούν από τώρα να κάνουν προκράτηση της φανέλας, πριν αυτή βγει στις μπουτίκ του Ολυμπιακού στο ΣΕΦ. Μέσω τηλεφώνου, φαξ ή email, θα γίνει η κράτηση.



Η ανακοίνωση…

Η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ θέλοντας να διευκολύνει τους αναρίθμητους φιλάθλους που επικοινωνούν με τα γραφεία της ΚΑΕ και ζητούν να προμηθευτούν άμεσα τη νέα ερυθρόλευκη επίσημη εμφάνιση της ομάδας του Ολυμπιακού που θα παρουσιαστεί, τους ενημερώνει ότι έχουν τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουν προ-κράτηση της φανέλας!

Μπορούν να επικοινωνήσουν στο τηλ. 210 7252991 (καθημερινά 14:00-20:00) / fax 210 7252991 ή/και ηλεκτρονικά στο e-mail redfanela@otenet.gr και να προμηθευτούν τη νέα ριγέ εμφάνιση του Ολυμπιακού και της ΝΙΚΕ, με το όνομα του αγαπημένου τους παίκτη, ταχυδρομικά χωρίς έξοδα αποστολής (για παραγγελίες εντός Ελλάδας).

Η νέα ερυθρόλευκη εμφάνιση του Ολυμπιακού θα είναι διαθέσιμη στους φιλάθλους πολύ σύντομα κι από τις μπουτίκ του Ολυμπιακού στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας. Μέχρι τότε όσοι δεν μπορούν να περιμένουν μπορούν να πραγματοποιήσουν τις παραγγελίες τους τηλεφωνικά ή μέσω fax και e-mail!.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Recent Posts Widget

Αναγνώστες