Θεσσαλονίκη Πρόγνωση καιρού

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΩΝ ΜΕΤΑ ΤΟ ΑΡΣΕΝΑΛ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ...




ΖΙΚΟ: "Θα θέλαμε να φύγουμε με ένα καλύτερο αποτέλεσμα αλλά η Άρσεναλ είναι πολύ καλή ομάδα, μία από τις καλύτερες στο Τσάμπιονς Λιγκ, παίζει γρήγορο και δυνατό ποδόσφαιρο. Εμάς το πέμπτο παιχνίδι σε 15 ημέρες μας επηρέασε ειδικά στα τελευταία 10 λεπτά. Αυτά συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο αλλά πρέπει να σκεφτούμε ότι ήταν και η αξία της Άρσεναλ που μας έφερε σε αυτή την θέση. Με τρεις - τέσσερις πάσες έβγαινε στην αντεπίθεση και εμείς είχαμε δυσκολία σε αυτό το κομμάτι. Έπαιξε πάρα πολύ καλά ο Νικοπολίδης όμως αυτή είναι η δουλειά του να υπερασπίζεται την εστία μας. Πιστεύω ότι υπήρχε μία έλλειψη ευαισθησίας από τον Γάλλο διαιτητή, παίζαμε με μία ομάδα με Γάλλο προπονητή και Γάλλους ποδοσφαιριστές. Δεν θέλω να μιλήσω άλλο γι αυτό αλλά θα πρέπει να ληφθεί υπόψη. Δεν λέω ότι ο διαιτητής ευνόησε την Άρσεναλ αλλά ένα γκολ ήταν οφσάιντ. Πάντα ελπίζουμε ότι είναι απλά ένα λάθος. Συνέβη και στον αγώνα με την Σταντάρ. Περνάμε μία δύσκολη στιγμή για την προετοιμασία των παικτών κι αυτό φάνηκε στα τελευταία 15 λεπτά, ενώ έχουμε και πολλούς τραυματίες. Προσπάθησα να δώσω περισσότερα κίνητρα στους παίκτες και πιστεύω ότι εντός δύο μηνών θα μπορέσουμε να παίξουμε καλύτερα. Η θέση μας στην διοργάνωση αυτή την στιγμή είναι καλή και αν νικήσουμε το επόμενο εντός έδρας θα είμαστε σε καλή θέση. Θέλουμε φυσικά να συνεχίσει να νικά και η Άρσεναλ. Υπάρχουν πολλοί σημαντικοί παίκτες που είναι τραυματίες όπως ο Γκαλέτι και ο Μαρέσκα αλλά και ο Ντάρμπισιρ, ελπίζω όταν γυρίσουν η απόδοσή μας θα βελτιωθεί όχι μόνο στο Τσάμπιονς Λιγκ αλλά και στο ελληνικό πρωτάθλημα".

ΑΒΡΑΑΜ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ: « Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι με ένα πολύ δυνατό αντίπαλο όπως η Άρσεναλ. Όλοι οι συμπαίκτες μου πάλεψαν και αξίζουν συγχαρητήρια. Σίγουρα είχαμε κάποια προβλήματα στην κατοχή της μπάλας αλλά πλέον κοιτάμε μπροστά. Σίγουρα υπάρχει κούραση από τα συνεχόμενα παιχνίδια αλλά αυτό δεν αποτελεί δικαιολογία. Δεχτήκαμε το γκολ σε ένα πολύ κρίσιμο σημείο και δεν είχαμε πολύ χρόνο για να αντιδράσουμε. Θα μπορούσαμε σίγουρα να πάρουμε κάτι καλύτερο από αυτό το παιχνίδι αλλά το χρονικό σημείο που δεχτήκαμε το γκολ δε μας το επέτρεψε. Από αυτή την εμφάνιση κρατάμε το πάθος και την θέληση και να διορ8θώσουμε όλα τα υπόλοιπα. Τώρα κοιτάμε μπροστά και το ελληνικό πρωτάθλημα. ‘Έχουμε ποιοτικούς ποδοσφαιριστές και θα δείξουμε την εικόνα που πρέπει».

ΟΛΟΦ ΜΕΛΜΠΕΡΓΚ: «Νιώθουμε πολύ απογοητευμένοι όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι και ήρθε η ήττα. Προσπαθήσαμε πολύ για να κρατήσουμε την αμυντική μας γραμμή και ο τρόπος με τον οποίο χάσαμε σκόρπισε απογοήτευση. Η Άρσεναλ είναι μια μεγάλη ομάδα και θέλαμε και τύχη για να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Ο Ολυμπιακός μετά και το αποτέλεσμα του άλλου παιχνιδιού κυνηγάει ,πλέον, την δεύτερη θέση του ομίλου. Έχουμε εντοπίσει τα αδύνατα σημεία μας και θα κοιτάξουμε να τα βελτιώσουμε γιατί μπορούμε».

ΡΑΟΥΛ ΜΠΡΑΒΟ: «Προσπαθήσαμε να μην δεχτούμε γκολ από την Άρσεναλ, αλλά δεν τα καταφέραμε και χάσαμε. Ωστόσο, το αποτέλεσμα του άλλου αγώνα του ομίλου μας κρατά στο κόλπο της πρόκρισης. Το ματς με τη Σταντάρ είναι πολύ σημαντικό. Στη συνέχεια αναφέρθηκε και στην απόδοση του Αντώνη Νικοπολίδη: «Ήταν πάρα πολύ καλός ο Νικοπολίδης». Ενώ σε ερώτηση που του έγινε για την προσωπική του απόδοση είπε: «Την πρώτη χρονιά ήμουν άτυχος με τους τραυματισμούς. Τη δεύτερη χρονιά δεν είχε χημεία με τον προπονητή. Φέτος τα πάω καλά και με τον προπονητή και με τους τραυματισμούς και με τους συμπαίκτες μου».

ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΠΟΛΙΔΗΣ: «Έκανα πολύ καλή βραδιά. Προσπάθησε να βοηθήσω όσο μπορούσα τον Ολυμπιακό, αλλά ας είμαστε λογικοί. Υπήρχε δικαιοσύνη σήμερα, όταν φτάνεις σε αυτό το σημείο πάντα πιστεύεις ότι κάτι μπορείς να πάρεις. Θα μπορούσαμε να έχουμε πάρει βαθμό αν ήμασταν πιο προσεκτικοί.Τον αγγλικό ρυθμό ποδοσφαίρου δεν μπορεί να τον ακολουθήσει εύκολα μια ελληνική ομάδα. Σήμερα πήραμε ένα μάθημα αγγλικού ποδοσφαίρου. Το αποτέλεσμα του άλλου αγώνα για εμάς είναι ευνοϊκό. Αν εκμεταλλευτούμε την έδρα μας στα επόμενα ματς μπορούμε να περάσουμε στην επόμενη φάση». Επιπλέον αναφέρθηκε και στα κολακευτικά σχόλια του Αρσέν Βενγκέρ: «Είναι σημαντικό για μένα να λένε καλά λόγια τόσο μεγάλοι προπονητές. Τα έχω κερδίσει με τα τόσα χρόνια μου στα γήπεδα».

ΑΡΣΕΝ ΒΕΝΓΚΕΡ: "Είμαι πολύ χαρούμενος που είχαμε καταπληκτικό πρώτο ημίχρονο, δεν μπορέσαμε να εκμεταλλευτούμε τις ευκαιρίες που δημιουργήσαμε και ήταν λογικό στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου να υπάρχει πτώση της απόδοσής μας αλλά περίμενα ότι στην ροή του παιχνιδιού θα μπορούσαμε να τους κουράσουμε και να φτιάξουμε τον ρυθμό μας προκειμένου να αξιοποιήσουμε όλο το χρόνο που είχαμε στην διάθεσή μας. Αυτό κάναμε και κυριαρχήσαμε από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό. Ο τερματοφύλακάς του δεν ήταν απλά καλός αλλά ευφυέστατος. Μπορείς να καταλάβεις γιατί έπαιζε τόσα χρόνια στην εθνική ομάδα. Περίμενα να παίξει ο Ολυμπιακός πίσω από την μπάλα γιατί αυτό είναι το στυλ παιχνιδιού του και είναι καλός στις στημένες φάσεις. Δεν βγήκαν μπροστά γιατί και εμείς δεν τους το επιτρέψαμε. Σε τόσο κλειστή άμυνα μας βοήθησαν παίκτες με τεχνική όπως ο Αρσάβιν. Τώρα έχουμε πέντε μέρες να ξεκουραστούμε. Ο Ολυμπιακός έχει ποιότητα παίζει χρόνια στο Τσάμπιονς Λιγκ. Κάθε αγώνας στην διοργάνωση είναι δύσκολος και φαίνεται. Ο Φαν Πέρσι είναι πλέον ένα μεγάλο όνομα και πάνω σε αυτούς χτίζουμε την ομάδα. Αισθάνθηκα ότι για 90 λεπτά δεν θα μπορούσε ο Ολυμπιακός να διατηρήσει αυτή την πειθαρχία στο παιχνίδι και αυτή την απόδοση ο Νικοπολίδης. Ο Εντουάρντο ήταν στον πάγκο λόγω μυϊκού προβλήματος αλλά μπήκε και έκανε την διαφορά. Νομίζω ότι ήταν οριακά οφ σάιντ ο Αρσάβιν στο δεύτερο γκολ".


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Recent Posts Widget

Αναγνώστες