Θεσσαλονίκη Πρόγνωση καιρού

Τριετές για Αλόνσο με 25.000.000€ το χρόνο!


Θέμα χρόνου είναι πλέον να φορέσει την κόκκινη φόρμα της Ferrari o Φερνάντο Αλόνσο, με την ιστοσελίδα της ισπανικής εφημερίδας "As" να αποκαλύπτει σήμερα (29/9) λεπτομέρειες του συμβολαίου που θα δένει για το επόμενο χρονικό διάστημα τον Ισπανό πιλότο με τη σκουντερία.



Σύμφωνα λοιπόν με το εν λόγω μέσο η συμφωνία των δύο πλευρών θα είναι για τρία χρόνια με οψιόν για δύο ακόμα ενώ προβλέπεται να υπάρχει και έκτη σεζόν με την εκπλήρωση κάποιων ειδικών όρων που υπάρχουν στο συμβόλαιιο.

Όσον αφορά στο οικονομικό σκέλος της συνεργασίας, ο Αλόνσο θα βάζει στον τραπεζικό του λογαριασμό το ποσό των 25.000.000 ευρώ ετησίως, πολύ περισσότερα δηλαδή από αυτά που παίρνει τώρα από τη Renault (που θα τον αντικαταστήσει με τον Πολωνό Κούμπιτσα), αλλά και λιγότερα από τα 34.000.000 ευρώ που κερδίζει ο Κίμι Ραϊκόνεν (αναμένεται να μετακομίσει στη McLaren).

Το ρεπορτάζ της εφημερίδας συμπληρώνει πως ο Αλόνσο είχε ζητήσει ήδη από τις 24 Ιουλίου από τον πρώην αγωνιστικό διευθυντή της Renault, Φλάβιο Μπριατόρε, να τον αφήσει να πάει στη Ferrari, ενώ από το 2008 οι δύο πλευρές είχαν υπογράψει προσύμφωνο συνεργασίας.

Το συμβόλαιο του πρώην παγκόσμιου πρωταθλητή με την ομάδα του Μαρανέλο έχει ήδη κατατεθεί στη FIA, ενώ η επίσημη ανακοίνωση θα γίνει Πέμπτη ή Παρασκευή, ενόψει του γκραν πρι που θα γίνει στη Σουζούκα της Ιαπωνίας.

Εν τω μεταξύ, σύμφωνα με τον ραδιοφωνικό σταθμό της Μαδρίτης "Cadena Ser", Αλόνσο και Ferrari είχαν αρκετές επαφές το προηγούμενο διάστημα προκειμένου να συζητήσουν λεπτομέρειες για τη νέα σεζόν, με τον Ισπανό να φέρεται να έχει ζητήσει την έλευση στην ομάδα αρκετών μηχανικών που προέρχονται από Red Bull, McLaren, καθώς και από τη Renault.




0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Recent Posts Widget

Αναγνώστες